Ontvang 5% korting
image

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd!

 

Entree

Welkom bij Boutique Hotel Lumière

Welkom! Boutique Hotel Lumière, gelegen in hartje stad tussen de meest luxueuze winkels aan de “Hooghuisstraat”. Een stadse en inspirerende omgeving te midden van alle voorzieningen die uw verblijf tot een beleving maken.

Een intiem boutique hotel waar u in alle kamers bent omgeven met al het comfort wat u mag verwachten van een luxe stadshotel. Een persoonlijke ontvangst door onze medewerkers die u graag tot dienst zijn en vanzelfsprekend wegwijs maken in onze prachtige stad vol design en cultuur…

U heeft de keuze uit hotelkamers of studio’s. Hotelkamers zijn er in drie uitvoeringen, de studio’s zijn geschikt voor kort of lang verblijf en beschikken alle over een keuken.

In de directe omgeving van Boutique Hotel Lumière vindt u prachtige panden en volop uitgaansmogelijkheden. Op loopafstand van het hotel liggen het internationaal georiënteerde  Van Abbemuseum en het Muziekgebouw Frits Philips en Parktheater. Eindhoven is een heerlijke winkelstad waar “shop till you drop” uitgevonden is. De meeste grote internationale winkelketens, een prachtige Bijenkorf, de luxe overdekte Heuvelgalerij en een nieuwe Primark, u vindt ze allemaal op loopafstand. Direct naast het hotel liggen de Kleine Berg en de sfeervolle Bergstraat met vele leuke authentieke winkels en volop gezellige restaurants.

U kunt al vanaf 15:00 in ons prachtige hotel in-checken, onze uit-check tijd is om 10:30. Let op; de receptie is na 23.00 niet bemand. Inchecken na 22.30 uur is wel mogelijk, echter wij verzoeken u dan wel contact op te nemen met de receptie.

Boutique Hotel Lumière, uw thuis in de lichtstad met luxery rooms & studio’s!