Eindhoven, the city of lights!

Op loopafstand van het hotel liggen het internationaal georiënteerde Van Abbemuseum en het Muziekgebouw Frits Philips en Parktheater. Of breng een bezoekje aan het Frits Philips museum. In het Philips Museum krijg je een fascinerend beeld van de wijze waarop het bedrijf zich van een kleine gloeilampen- fabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld. Vanaf de start van de onderneming in 1891 tot en met de innovaties van morgen. 

Het Van Abbemuseum, opgericht in 1936, is een bijzonder museumgebouw. In 2003 werd het bestaande rijksmonument van architect A.J. Kropholler (de oudbouw) geheel gerenoveerd en door architect Abel Cahen gecombineerd met zijn ontwerp (de nieuwbouw). Het museum voor beeldende en hedendaagse kunst beschikt over een imposante collectie met werken van onder andere Picasso, Chagall, Kadinsky, El Lissitzky, Theo van Doesburg, Mondriaan en Appel. 

Eindhoven is een heerlijke winkelstad waar “shop till you drop” uitgevonden is. De meeste grote internationale winkelketens, een prachtige Bijenkorf, de luxe overdekte Heuvelgalerij en een nieuwe Primark, u vindt ze allemaal op loopafstand. Direct naast het hotel liggen de Kleine Berg en de sfeervolle Bergstraat met vele leuke authentieke winkels en volop gezellige restaurants.